Dr. Alexandra SONEA GHIŞA

Absolventă a Facultătii de Medicină  din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, specialitatea neonatologie, dr. Sonea-Ghișa s-a alăturat echipei Spitalului Municipal Aiud din anul 2016.
În perioada 2009-2016, dr. Sonea-Ghișa a fost medic  rezident  în cadrul Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca  – Clinica Ginecologie I și Clinica “Dominic Stanca”, specialitatea neonatologie. Din martie 2016 s-a alăturat  echipei  Spitalului  Municipal Aiud  coordonând Compartimentul neonatologie. Din august 2016 a profesat ca medic specialist pe linia de gardă în cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia – în secția neonatologie. Din februarie 2017 este în colaborare cu Spitalul Orășenesc Abrud  – prestând servicii medicale în cadrul Compartimentului neonatologie. Colaborare în cadrul specialității de neonatologie, dr. Sonea-Ghișa – are de asemenea, cu Clinica Novogyn  – Cluj-Napoca, din august 2017.
Dr. Sonea-Ghișa are un curs de “Educație în lactație” acreditat de ”Breastfeeding Institute” și un masterat în sexologie.

default image

Multumiri pentru grija avuta in spital

Eugen